Monthly Archives: March 2011

Toy Photography

yeah, recently i did toy photography with habil (boy in my house who has many toys). and this is our creation 😀 and many more… and he is my great partner HABIL he is showing his spirit! good job boy 🙂 next time, i’ll show you better. bye……. NIZARLAND “Where The Land Inspire The World”

BBM Ana Amigos & Bisma Sm*sh

ayooo, apa yang lo pikirin kalo ngeliat judul diatas. malem ini twitter lagi heboh banget (timeline & mention gue doang si, hehe) pertamanya disebabkan gue masang foto belinda sebagai DP BBM. WIDIIIIIIIW she is belinda peregrin schull a.k.a ana di film amigos gila!!! lucu banget zar kayak barbie paraaaah, makanya gue suka banget. coklat-coklat sexy […]

Farewell Party For Karina

after mid test, join farewell party for karina in Canteen Pacific Place. chit-chat, heve interesting conversation and really happy can meet again with my friend who have same hobby or passion with me even not at all. she is karina, australian, volunteer of JiFfest NIZARLAND “Where The Land Inspire The World”

MidTest 6th Term

finally the midtest is over! yeeeeess!!! pada awalnya di UTS kali ini bener-bener gak ngerasain geregetnya. biasanya H-seminggu udah mulai baca-baca, sedikit belajar, belajar bareng. tapi untuk kali ini yang besok UTS aje, sekarangnye belom dapet pressure buat belajar. i don’t know why, awalnya sangat santai. eeeeeh, tapi tetep aja pas diujungnya otak gue tegang […]

1 2 3

Enter your keyword