kuliah

Mid-test 7th term

finally my last mid test (i wish this is the last) done! really thanks to all of #metal08 family who help me to through this mid test. especially whose room in bupis. since i stay there for two night. dimas, terry, and many people who never bored to teach me. thanks guys! now we can […]

Praktikum Cor

this is the last “praktikum”, learning about how to make product from molten metal until real product. i will miss you “praktikum” *sepik* haha my best team for this “praktikum” tim tampan dengan satu inklusi wanita haha and this is our product belati with its gating system maybe hard to understand about what i had […]

MidTest 6th Term

finally the midtest is over! yeeeeess!!! pada awalnya di UTS kali ini bener-bener gak ngerasain geregetnya. biasanya H-seminggu udah mulai baca-baca, sedikit belajar, belajar bareng. tapi untuk kali ini yang besok UTS aje, sekarangnye belom dapet pressure buat belajar. i don’t know why, awalnya sangat santai. eeeeeh, tapi tetep aja pas diujungnya otak gue tegang […]

Praktikum Metalografi

hey guys, i forget to post this one. this posting about what i had been doing in a few week ago. and that was Praktikum Metalografi praktikum kali ini sangat menyenangkan. praktikumnya juga santai gak ada tekanan apa-apa (walaupun at the end, cukup kelabekan ngerjain laporan akhir H-1 karena koneksi internet di rumah dan printer […]

1 2 5

Enter your keyword