#metal08

#WisudaUI, Feb 2013

February 19th, 2013. I just want to said happy graduation to all of my UI mates. Go ahead and stay awesome!! Once again congratulation! 😀 Erwin dan Andre Yosi #metal08 Abang boim wisudah :”) Kolega RTC More pictures? Click show button Kolega RTC (lebih rame) Wisudawati tercantik edisi februari 2013 (cowonya udah ngeliatin dibelakang) hehehe […]

Thank God I Found You, #metal08

Kalo tadi pagi @VannyAzzahra nge-tweet “Random adalah begitu nyampe kampus malah nonton video angkatan by @nizarland production hahaha”, gue kayaknya akan nge-tweet “Random adalah pulang kantor langsung nonton video angkatan #metal08”. Ya ini random posting kok, gak usah dibaca ya. Kalo dibaca ya gak usah serius-serius amat juga bacanya hehe. Tiba-tiba random aja pulang kantor […]

Safe Flight Mia & Rara

Last night, some of #metal08 (me, yoga, vanny, vicky, fuad, burit, diles) and yudha went to Soekarno Hatta airport to say good bye to two of our family (mia & rara). They will continue their study to German. We really proud of you and we wish both of you could survive there and reach top […]

Enter your keyword