the moment

My Twitter Have Been Hacked

Twitter ke-hack itu rasanyaaaa……… Apa ya? Antara ngenes, kesel, tapi yaudah. Beberapa hari yang lalu paket Blackberry Internet Service emang mati. Jadi gue ga standby twitter. Ngecek cuma beberapa kali via laptop atau handphone temen. Ketika tanggal 26 Desember kemaren, tepat berapa tahunnya tsunami (bagian ini lebay), gue pun gak bisa login twitter. Katanya password […]

Nizarland Layout Evolution

Nizarland layout already changed. This is the 4th version. The first one just classic temple with brown main colour, the second one the template look like hanging board but the template lil bit dark. The third one, is the most cheerful and colourfull template. I use the third template for long time, maybe above 2 […]

Pemutaran Film Dokumenter #metal08

Gladi resik udah, wisuda udah, dan sekarang satu lagi rangkaian yang penting yaitu farewell party. Anak metal selalu bikin acara yang namanya PSB (Pelepasan Sarjana Baru) dan inilah yang jadi farewell kita. Objectively and honestly i didn’t really satisfied with this event. From consumtion, publication, decoration, sound system, theme and the rundown. Unwell-organized. Firstly i […]

1 2 27

Enter your keyword